Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso libové | 4 plátek |
hrášek a mrkev | 1 sáček |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | cca 1/2 lžičky |
pepř celý | 6 kuliček |
nové koření | 3 kuličky |
muškátový květ | 1 menší špet |
mouka | 2 lžíce |
mléko | cca 1/4 litr |
vlažná voda | dle potřeb |
mrazená zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice
Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept
Postup: Tuříny oloupeme (stejně jako kedlubny) a nakrájíme na kostky nebo nahrubo... zobrazit recept
Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...